top of page

BOOTCAMPS & PERSONAL TRAINING

BOOTCAMPS

Wil je graag in een groep trainen?

Doe dan mee met de Bootcamps!

Fit Maastricht zet de trainingen zo op zodat je je snel sterker, fitter en gezonder voelt.

Er wordt gewerkt met strippenkaarten waardoor jij zelf elke week kan kiezen wanneer je komt sporten. Dit maakt het laagdrempelig om aan te sluiten bij de trainingen.4 keer per week deel te nemen. Ook kun je voor langere tijd een trainingsmoment vastzetten.

In verband met de waarborging van kwaliteit, hanteer ik een max. van 20 deelnemers per training. Alles is makkelijk te regelen via de app van Trainin.  Je komt hier via de knop "inschrijven" hieronder terecht.

PERSONAL TRAINING / DUO TRAINING

Als je liever één-op-één of samen met je sportmaatje traint, is dit ook mogelijk. Op basis van jouw/jullie wensen en doelen, stel ik een gepersonaliseerd schema op. Dagen en tijden van de persoonlijke trainingen stemmen we samen af. Wil je hier meer informatie over, neem dan contact op via het onderstaande contactformulier of bel naar 06 - 4858 7561. 

Zowel bij de bootcamps als de personal training, streven we samen naar een verbeterde conditie en een fitter lichaam. Iedere training is anders, waardoor je constant uitgedaagd blijft.

image1_bewerkt.jpg

Bootcamps

Personal / Duo Training

Maandag 19:00-20:00

Dinsdag 19:00-20:00

Woensdag 18:30-19:30

Donderdag 19:00-20:00

Zaterdag 08:45-09:45

De personal/duo training trajecten zijn altijd op maat en worden opgesteld in overleg. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

bottom of page